Un român face senzaţie în K1. Victorie SPECTACULOASĂ în SUA. VIDEO

Romanul Benjamin Adegbuyi a câștigat turneul piramidal al greilor din Denver, Statele unite, în gala Glory 24 care a fost transmisă de Digi Sport.

10 oct. 2015, 08:44
Un român face senzaţie în K1. Victorie SPECTACULOASĂ în SUA. VIDEO

În semifinală, Benny l-a invins pe croatul Mladen Brestovac prin TKO in repriza a 3-a, după mai multe lovituri joase de picior care l-au pus pe adversar în imposibilitatea de a mai continua lupta în timp ce în cealalată semifinală olandezul Jahfarr Wilnis a câștigat și el înainte de limită, după două runde în fața australianului Ben Edwards.

În ultimul act, Benny Adegbuyi și Jahfarr Wilnis au început lupta echilibrat. Olandezul a răspuns mereu cu tehnici de braț la atacurile românului, care a punctat bine și cu loviturile de genunchi. După 3 reprize foarte disputate, în cele din urmă Benjamin Adegbuyi a fost declarat învingător cu o decizie 2 la 1 și va ataca din nou centura de campion al greilor, deținută de olandezul Rico Verhoeven, în luna decembrie, la Amsterdam, în Glory 26.

În co-main eventul galei, americanul Dustin Jakoby a câștigat prin TKO în repriza a 3-a la conaționalul său Wayne Barrett iar în meciul vedetă Joe Schiling din Statele Unite a obținut victoria după doar două reprize în fața olandezului Jason Wilnis care s-a accidentat la un picior după ce fusese trimis la podea odată în runda secundă.