Un român, încurajat de englezi să se sinucidă. „Sari, sari, sari!” VIDEO

Incident şocant petrecut în Marea Britanie. Un român în vârstă de 50 de ani s-a urcat pe Podul Pero din Bristol şi a ameninţat că se aruncă. Totul s-a petrecut în uralele britanicilor care l-au încurajat pe bărbat să sară!

27 sept. 2017, 12:03
Un român, încurajat de englezi să se sinucidă. „Sari, sari, sari!” VIDEO

Nelu Iordache a recurs la gestul disperat după ce, rămas fără adăpost, a locuit pe străzi timp de două săptămâni, scrie Libertatea. Bărbatul s-a certat cu propietarul casei unde locuia, iar acesta l-a lăsat fără bunurile pe care le avea şi fără adăpost. Iordache a protestat împotriva autorităţilor britanice pentru că nu îl ajută să-şi rezolve situaţia. El lucrează legal de doi ani în Marea Britanie, într-un restaurant aflat în Bristol.

Printre britanicii care s-au strâns să asiste la „spectacolul” oferit de român, au fost şi unii care l-au încurajat să sară de pe pod. „Sari, sari, sari”, se putea auzi strigându-se din mulţime.

Nelu Iordache, tată a doi copii, a declarat că vrea doar să fie ajutat: „Asta este viaţa mea. Vreau doar să fiu ajutat, nu mi-am dorit să am asemenea probleme. Am venit să protestez pentru că sunt o persoană cinstită”.