Un român le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul din corp. Caz şocant de „dezvaccinare” la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală

Medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală au avut parte de o situaţie nemaiîntâlnită până acum. O persoană tânără s-a prezentat la camera de gardă şi a cerut să-i fie scos vaccinul anti-covid din corp.

15 dec. 2021, 20:08
Un român le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul din corp. Caz şocant de „dezvaccinare” la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală

Un român le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul din corp. Este vorba despre o persoană tânără, care a mers la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală pentru a scăpa de vaccinul anti-covid.

Un român le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul din corp

Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, a povestit totul într-o intervenţie telefonică la România Tv.

„Noi am fost cei care au tras lozul castigator in aceasta situatie. Este vorba despre o persoană tanara, de la care ar trebui sa avem anumite pretentii legate de o cultura, de un grad de civilizatie şi educaţie.  A venit la camera de garda afirmand ca a fost convinsa de familie sa se vaccineze, dar nu mai doreste vaccinul si ca vrea sa-i fie scos din corp.

Daca a ajuns la concluzia ca acest vaccin este de fapt un cip si ca este un lucru fizic ce poate fi scos pur si simplu, degeaba ne-am stradiut să-i explicam. Aparent a inteles situatia, dar cred ca nu a plecat foarte convinsa”, a povestit purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon la România Tv.

Citeşte şi Un medic român anunță sfârșitul pandemiei COVID: ”Game over! Aici se încheie minciuna!”. Pastila care va schimba totul

Acesta nu este singurul caz ciudat legat de vaccinul împotriva coronavirusului cu care medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon s-au confruntat.

„În timpul valulul anterior am avut o persoană de aproape 80 de ani care ne-a spus ca nu s-a vaccinat pentru ca a auzit că acest vaccin dă sterilitate, dânsa având 80 de ani. La asemenea explicatii ramai mut. Din pacate, astfel de motive hilare le-am auzit din partea persoanelor tinere. Este trist ceea ce se intampla”, a mai spus Fiorella Mitoiu.

Comitetul de coordonare a vaccinării a anunţat, miercuri, că peste 34.500 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 6.766 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson.

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 34.598 persoane, dintre care 6.766 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson, 9.638 cu doza a doua şi 18.194 cu cea de-a treia.

Până acum au fost folosite 15.509.758 doze de vaccin, fiind complet imunizate 7.684.892 persoane. De asemenea, 1.838.462 persane au fost vaccinate cu doza booster.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 8 reacţii adverse, iar 217 sunt în curs de investigare.

Citeşte şi Octavian Jurma trage semnalul de alarmă: ”Viteza de creștere a valului Omicron în Africa de Sud e stupefiantă”