Un român pe urmele lui Connor McGregor. Ion Pascu se antrenează la clubul celebrului campion

Cel mai bun luptator de arte martiale mixte din Romania a mers in Irlanda, sperând să faca pasul spre UFC, cea mai importantă competiţe de arte marţiale mixte din lume.

29 ian. 2017, 15:42
Un român pe urmele lui Connor McGregor. Ion Pascu se antrenează la clubul celebrului campion

Ion Pascu (34 de ani) şi-a impresionat deja colegii de antrenament de la Dublin, dar şi pe antrenorul John Kavanagh. „Colegii sunt uimiţi de mine, iar antrenorul mă întreabă de ce nu sunt la un nivel mai mare„, a declarat Pascu, pentru informatiairl.com.

Kavanagh, care a lansat numeroşi sportiv în UFC, printre ei, şi Conor McGregor, devenit primul campion irlandez în UFC, are aşteptări mari de la sportivul român pentru acest an: „Nu am nici un dubiu că va fi nu numai primul român care va ajunge în UFC, dar că va fi chiar primul român campion în UFC!„.

Stilul agresiv de lupta al românului, care este supranumit Bombardierul, nu a rămas nici el neobservat, Kavangh declarându-se încântat de puterea de KO a lui Pascu. „Cred că stilul său de luptă o să fie pe placul celor din UFC. Nu înţeleg de ce nu este deja acolo, dar o să schimbăm asta„.

Pascu speră să îşi facă debutul în ring pentru clubul SBG în primavera acestui an şi îi invită pe români să vină în număr cât mai mare la meciurile sale. Pascu, campion naţional la lupte libere şi wushu, practică artele marţiale mixte din 2008, având în palmares 15 victorii şi 6 înfrângeri.