Un român riscă să rămână fără curent pentru restanţe de 1 leu. Furnizorul i-a propus chiar plata în rate

O familie din Bacau a avut parte, la inceputul saptamanii trecute, de o experienta inedita. S-au trezit acasa cu o notificare de la furnizorul de electritate prin care erau anuntati de rezilierea contractului pentru o restanta de 1BAN!

01 apr. 2017, 08:44
Un român riscă să rămână fără curent pentru restanţe de 1 leu. Furnizorul i-a propus chiar plata în rate

Daca la prima vedere totul pare o gluma, notificarea este reala, iar pentru Cornelia Grozavu a insemnat multa tevatura, telefoane, mailuri si chiar un drum la banca. Totul pentru plata unui ban.

“Eu fac plati electronice, iar programul celor de la E-On nu-mi permite plati mai mici de 0,5 lei si nici modificarea sumei de pe factura, adica sa platesc mai mult. Asa ca atunci cand am primit factura de 0,01 leu am gandit ca o sa achit totul la urmatoarea factura. Punctul de consum la care se refera acest contract este de fapt o gradina, unde consumul de energie este foarte mic si, in special vara”, ne-a povestit Cornelia Grozavu, care a precizat ca lunea trecuta cand a primit notificarea privind rezilierea contractului de energie a fost socata, scrie stirilekanald.ro/