Un ROMÂN şi doi complici de alte naţionalităţi au jefuit şi violat o sexagenară, în Italia

O femeie de 69 de ani a fost jefuită şi violată de un român împreună cu doi prieteni ai lui, a căror naţionalitate nu a fost dezvăluită. Românul a fost prins, iar poliţia italiană îi caută în prezent pe complici.

24 aug. 2015, 11:05
Un ROMÂN şi doi complici de alte naţionalităţi au jefuit şi violat o sexagenară, în Italia

Victima celor trei agresori, dintre care cel puţin unul român, locuia într-o casă din Bari, după ce soţul ei a murit luna trecută. Aştepta următoarea pensie pentru a se putea muta înapoi în Olanda, la copiii săi. Vecinii au numai cuvinte de laudă despre bătrână, potrivit România TV.

Hoţii au aflat despre situaţia femeii şi au decis să profite. Celor trei răufăcători nu le-a fost greu să intre în casă. Au intrat prin spatele casei, pe o fereastră care dă spre terasă.

Citeşte şi Doi români au fost arestaţi în Italia sub acuzaţia de viol

Cei trei monştri au atacat-o mai întâi pe femeie cu un aparat cu electroşocuri. Apoi au violat-o şi au bătut-o. În cele din urmă au furat un televizor, 100 de euro şi câteva bijuterii şi au fugit.

Disperată, femeia a reuşit să iasă din casă şi să ceară ajutorul vecinilor. Ei au dus-o de urgenţă la spital şi au alertat poliţia.

Femeia le-a spus ofiţerilor că l-a recunoscut pe unul dintre agresori: un român de 26 de ani care lucrase pentru soţul ei, mort în iulie. Forţele de ordine l-au arestat rapid, iar acum îi caută pe complicii săi.