Un român stabilit în Anglia a câștigat un apartament de lux, cu numai două lire

George, un român stabilit de ani buni în Anglia, a câștigat la o tombolă cu bilete de două lire sterline, un apartament de lux.

20 oct. 2022, 18:27
Un român stabilit în Anglia a câștigat un apartament de lux, cu numai două lire

Norocosul român își dorea de foarte mult timp să asigure o locuință stabilă familiei sale, iar acum, visul i s-a îndeplinit, după ce a câștigat un apartament, în schimbul sumei de două lire.

George este de profesie eletrician și a cumpărat mai multe bilete pentru extragerea la tombolă. Apartamentul de lux are două dormitoare și două băi și valorează mai mult de 300.000 de lire sterline, în Grey, Essex.

De 11 ani, românul în vârstă de 31 de ani locuia cu chirie și se lupta din răsputeri să obțină un credit ipotecar. A fost refuzat de mai multe ori, motiv pentru care a decis să participe la tombola organizată de Tramway Path, care oferă locuințe marelui câștigător. Inițial, bărbatul a cumpărat 200 de bilete de două lire sterline, iar după ce i s-a refuzat din nou creditul pentru casă, a mai cumpărat încă 200, potrivit The Mirror. 

Citește și: În Anglia, dacă eşti prins că îţi plimbi câinele şi nu ai pungi la tine în care să-i strângi nevoile, primeşti pe loc o amendă de 100 de lire

„Sincer nu pot să cred, nu câștig niciodată nimic. Acest lucru mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Închiriem locuințe de 11 ani și acum eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru”, a declarat George.

Apartamentul câștigat de român este modern, utilat și complet echipat. Tramway Path este o companie care oferă apartamentele care sunt finanțate din costul biletelor pentru tombolă.

„De exemplu, dacă o proprietate valorează 300.000 de lire sterline și fiecare bilet este de 3 lire sterline, trebuie să vindem 100.000 de bilete pentru a finanța proprietatea. De asemenea, trebuie să vindem bilete și pentru a ne acoperi costurile de desfășurare a unui concurs. Inițial, m-am hotărât să-mi vând casa în timpul pandemiei, pentru că aveam deja a doua locuință. Mi-am anunțat intenția de a organiza o tombolă și am fost inundat de mesaje. Așa că am decis să fac asta în continuare”, a spus Daniel Twenefour, unul dintre fondatorii companiei.

Citește și: Blestemul norocoşilor de la Loto! Un bărbat care a luat premiul cel mare la Loterie declară că își dorește să nu-l fi câștigat