Un român stabilit în Italia riscă ani grei de închisoare. Totul după un conflict izbucnit în parcarea unui supermarket

Un român a fost arestat în Italia după ce a sărit la bătaie în parcarea unui supermarket din Florența. Bărbatul a fost imobilizat cu greu de un carabinier aflat în timpul liber.

20 apr. 2021, 09:16
Un român stabilit în Italia riscă ani grei de închisoare. Totul după un conflict izbucnit în parcarea unui supermarket

Un român stabilit în Italia riscă ani grei de închisoare. Cel mai probabil, conflictul dintre român și rivalul său a fost unul spontant, iar bărbatul a apucat să aplice câteva lovituri, în urma unui incident izbucnit în parcarea unui supermarket din Signa, provincia Florența.

Conform Piana Notizie, un carabinier aflat în timpul liberul a observat incidentul și a decis să intervină între cei doi bărbați. În momentul în care și-a dat seama că riscă să ajungă după gratii, românul a încercat să o ia la fugă.

Citește și: Şofer român de TIR, lăsat fără motorină într-o parcare din Franţa:”Sper să aveţi decenţa să vă priviţi copilul în ochi”

Un român stabilit în Italia riscă ani grei de închisoare. Românul din Italia a fost imobilizat cu greu de carabinier, care a solicitat intervenţia unor colegi. Deşi la faţa locului au apărut mai mulţi oameni ai legii, românul a continuat să fie extrem de agresiv. A refuzat să se legitimeze şi a încercat în mai multe rânduri să fugă. Ulterior, acesta a fost condus în arest, unde s-a stabilit că are antecedente penală și riscă ani buni de închisoare.

O româncă a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost înjunghiată fără milă în Italia

O româncă de vârstă de 32 de ani, rezidentă de mai mult timp în Italia, a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul pe care îl închiriase în Aosta. Elena venise în Italia cu mulți ani în urmă, după ce mama ei începuse o viaţă nouă în Peninsulă, alături de un italian. Tânăra se mutase în noul apartament doar de trei săptămâni.

O singură lovitură cu cuțitul, în zona gâtului, i-a fost fatală tinerei românce. Elena a fost găsită moartă în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât. Cei care au făcut macabra descoperire au fost pompierii, sesizați de sora tinerei. Îngrijorată că Elena nu mai răspundea la telefon, Alexandra a sunat la poliție. Pompierii au făcut descoperira tragică, după ce au fost sesizați de sora tinerei. Îngrijorată că Elena nu mai răspundea la telefon, Alexandra a sunat la poliție.

Citește și: Veşti bune pentru români înainte de Paşte. Grecia renunță la carantina obligatorie pentru turiştii din UE şi din alte cinci ţări