Un român stabilit în Spania a câștigat 200.000 de euro la loteria El Nino. Deja știe cum va cheltui fabuloasa sumă. ”Plănuiam să plec”

Un român care muncește în Spania a câștigat marele premiu la loteria El Nino. Este vorba despre un bărbat care lucrează în domeniul construcțiilor și care va duce o viață mai bună de acum încolo!

10 ian. 2024, 13:06
Un român stabilit în Spania a câștigat 200.000 de euro la loteria El Nino. Deja știe cum va cheltui fabuloasa sumă. ”Plănuiam să plec”

Fiecare om și-a imaginat cum ar fi să câștige la Loto, însă se pare că unora li se îndeplinește visul! Este și cazul unui român stabilit în Spania, care a câștigat o sumă uriașă și deja știe cum urmează să cheltuiască banii.

Un român care muncește în Spania a câștigat marele premiu la loteria El Nino. Este vorba despre un român care lucrează în construcții. El a cumpărat singurul bilet de vânzare la barul din localitatea în care este stabilit.

Citește și REZULTATE LOTO 4 ianuarie 2024. Numere Loto 6/49 şi Joker, report uriaş. Cum poţi juca online

Se pare că românul este stabilit în orașul Viveiro, o localitate idilică situată în nord-vestul Spaniei. La doar o singură oră după ce Loteria a anunțat numerele câștigătoare, bărbatul a și mers să își ridice premiul.

El lucrează în domeniul construcțiilor, iar atunci când a fost întrebat ce plănuiește să facă cu acești bani, el a mărturisit că își va plăti datoriile și va cheltui ceva bani pentru unele mici plăceri.

Cu câți bani va rămâne românul după impozitare

Românul a câștigat marele premiu de 200.000 de euro. După impozitare va rămâne cu 160.000 de euro. Bărbatul a spus că va folosi banii câștigați pentru a acoperi datoriile pe care le are și pentru plăcerile personale.

Citește și Schema cu care o româncă de 40 de ani a câştigat cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române. Câţi bani a jucat femeia pe biletul câştigător

„De data aceasta, am jucat doar 200 de euro, de Crăciun am dat mult mai mult. În martie plănuiam să plec în România, acum o voi face cu mult mai multă ușurință”, a spus bărbatul, potrivit Kwatch.top.