Un rugbyst a fost bătut CRUNT într-un pub. Agresorul a „uitat” CIOCANUL în capul său

Matthew Probert rugbyst la formaţia Scunthorpe a fost rănit grav într-un pub, el fiind lovit cu un ciocan în cap, din cauză că a incomodat un tânăr pe ringul de dans.

26 feb. 2014, 12:28
Un rugbyst a fost bătut CRUNT într-un pub. Agresorul a „uitat” CIOCANUL în capul său

Un jucător englez de rugby a fost atacat cu un ciocan de clientul unui pub, după ce l-a lovit accidental pe acesta, pe ringul de dans. Dincolo de gravitatea situaţiei este incredibil faptul că medicii de pe ambulanţă au constatat că agresorul îşi „uitase” ciocanul în capul victimei, Matthew Probert, un tânăr de 21 de ani.

Investigaţiile medicale au arătat că sportivul a fost lovit cu atâta forţă încât aşchii de os i-au ajuns la creier, afectându-i grav funcţiile vitale. Agresorul, Kris Bradley (23 ani), şi-a urmărit victima după ce a fost deranjat pe ringul de dans şi cu ajutorul a doi complici a reuşit să-l prindă pe Matthew, lovindu-l puternic cu ciocanul.

Mi-aduc aminte că beam ceva la Walkabout, nimic mai mult. Apoi, următoarea imagine pe care mi-o amintesc este din ambulanţă, când un mâner ieşea din capul meu. Am încercat să-l scot, dar paramedicul m-a oprit. L-au scos abia la spital, iar o asistentă mi-a spus că era vorba de un ciocan„, a declarat rugbystul.

Citeşte şi Răzbunare în stil mafiot. Un bărbat a fost legat de maşină şi târât sute de metri