Un sat din Bistriţa a fost VIZITAT DE EXTRATEREŞTRI. „Or fi venit să beie o ţuică…”

Localnicii din satul bistriţean Sigmir se jură că au fost vizitaţi de extratereşti. Oamenii s-au trezit cu mai multe cercuri mari, perfecte, făcute pe un câmp, despre care susţin că nu sunt făcute de oameni.

28 apr. 2015, 12:36
Un sat din Bistriţa a fost VIZITAT DE EXTRATEREŞTRI. „Or fi venit să beie o ţuică…”

Apariţia a trei cercuri simetrice amplasate în formă de triunghi i-a speriat teribil pe localnicii din satul Sigmir. Oamenii cred că este vorba despre urmele a trei picioare ale unei nave extraterestre uriaşe. Ospitalieri din fire, sătenii se gândesc să-i trateze cu nişte tărie.

Citeşte şi Apariţie fantastică pe cerul unui oraş în miezul zilei: M-am uitat în sus şi am văzut o minge de foc FOTO

„Să fi avut 3 picioare nava aia a lor. Poate au venit sa beie tuica”, a spus Constantin Hodorgoagă, localnic.

Nu toţi sunt încântaţi de o întâlnire cu fiinţe de pe o altă planetă. „Extraordinar. Habar n-am cine o putut sa faca cercurile alea. Aia nu-s oameni, nu stiu lucra”, a spus o altă localnică. Specialiştii spun că scenariile sumbre ale oamenilor sunt nerealiste.

Citeşte şi NASA: Extratereştrii sunt mai aproape decât credem

„Practic, nu exista un fenomen vizibil, ele doar se deseneaza si atat. Nu ar trebuie sa ne sperie. Se spune ca acesta este un feedback pentru noi insine, apar simboluri care sunt asociate cu mituri, cu superstitii”, a declarat parapsihologul Adrian Pătruţ.

Bistriţenii nu sunt singurii care sunt convinşi că au fost vizitaţi de extratereştri. Şi în Maramureş, de pildă, oamenii spun că fiinţe de pe alte planete i-au vizitat.