Un SCANDALAGIU din Timişoara a fost pus la PĂMÂNT de POLIŢIŞTI după ce a devenit recalcitrant VIDEO

Doi poliţişti din Timişoara au pus la pământ un bărbat care i-a împiedicat să-şi facă meseria şi i-a înjurat. Bărbatul a sărit în apărarea unei şoferiţe care nu a acordat prioritate, nu purta centura şi nu avea actele la ea. Bărbatul s-a ales cu dosar penalşi cu o amendă de 400 de lei.

05 sept. 2013, 20:20
Un SCANDALAGIU din Timişoara a fost pus la PĂMÂNT de POLIŢIŞTI după ce a devenit recalcitrant VIDEO

Un bărbat a fost pus la pământ de doi agenţi, în centrul Timişoarei, după ce acesta i-a înjurat. Individul s-a enervat pentru că oamenii legii i-au cerut actele tinerei care se afla la volanul maşinii sale. Atât scandalagiul cât şi şoferiţa s-au ales cu amenzi, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident SPECTACULOS în Timişoara: Un MATIZ a fost proiectat în aer, după ce s-a izbit de o altă maşină VIDEO

Scandalul a început după ce poliţiştii au oprit o tânără în trafic. Şoferiţa nu a acordat prioritate, nu purta centura de siguranţă şi nu avea toate actele maşinii. Tânăra a sunat repede proprietarul autoturismului care a venit la faţa locului. Înainte de a se duce spre oamenii legii, bărbatul i-a dat unui alt bărbat telefonul mobil pentru a filma toată scena.

Poliţiştii au încercat să-i explice bărbatului recalcitrant că îşi va primi actele maşinii după ce îi vor întocmi proces verbal şoferiţei. După discuţii aprinse, scandalagiul a vrut să plece dar înainte l-a înjurat pe unul dintre poliţişti. Oamenii legii l-au pus la pământ şi l-au încătuşat.

Citeşte şi Bătaie generală într-un fast-food din Iaşi: Clienţii s-au încăierat cu bodyguarzii localului VIDEO

Bărbatul a fost amendat cu 400 de lei pentru scandal şi i s-a întocmit dosar penal pentru împiedicarea oamenilor legii să-şi facă datoria. În acelaşi timp, şoferiţa a fost şi ea amendată cu 480 de lei şi i-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile deoarece nu a acordat prioritate, nu purta centura de siguranţă şi nu avea toate actele la ea.