Şeful de poliţie din Sânnicolau Mare care, beat fiind, a provocat un accident, a fost schimbat din funcţie VIDEO UPDATE

Un şef de poliţie a făcut circ în stradă, la Timişoara, după ce s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident, potrivit România TV. Claudiu Andreescu, șeful poliţiei din Sânnicolau Mare, a vrut să fugă de la locul faptei, dar a fost oprit de nişte taximetrişti. Când a fost prins, a încercat chiar să le ofere bani colegilor de la Rutieră. 

27 ian. 2017, 05:58
Şeful de poliţie din Sânnicolau Mare care, beat fiind, a provocat un accident, a fost schimbat din funcţie VIDEO UPDATE

UPDATE ora 12.30 Şeful de post al Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare din judeţul Timiş, comisarul de Poliţie Claudiu Andreescu, care joi seară, băut fiind, a provocat un accident rutier în Timişoara şi ar fi încercat să plece de la faţa locului, a fost schimbat din funcţie şi va fi cercetat disciplinar.

„În urma evenimentului, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea procedurii de cercetare disciplinară, urmând a fi dispuse măsuri legale şi, totodată, stabilirea unor alte atribuţii de serviciu”, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

”În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se mai arată în comunicat.

Accidentul provocat de şeful de post al Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare s-a soldat doar cu pagube materiale.

Comisarul Claudiu Andreescu se afla în afara orelor de serviciu atunci când a provocat accidentul. Totul s-a întâmplat pe o stradă din Timişoara, după ce seful poliţiei din Sânnicolau Mare s-a urcat băut la volan. Nu a văzut că un taxi care circula în faţa sa a oprit la semafor şi a intrat în el. A încercat imediat să fugă de la locul accidentului, dar a fost oprit de alţi şoferi. Când au ajuns poliţiştii de la Rutieră, poliţistul a încercat să le ofere bani şi să îi intimideze cu funcţia lui. 

„Vă dau nişte bani. Cât vreţi? Sunt şi eu şef de poliţie. Vă dau câţi bani vreţi numai să nu am probleme la Sânnicolau Mare”, le-a spus şeful poliţiei din Sânnicolau Mare, colegilor de la Rutieră.

Poliţiştii de la Rutieră nu l-au iertat şi l-au dus la spital pentru probe biologice.