Un semn divin a apărut pe cer în timpul înmormântării tânărului preot răpus de COVID la doar 34 de ani! Toți cei prezenți au rămas uimiți!

Moartea subită a preotului de 34 de ani de la Parohia Criș, județul Mureș, i-a întristat pe toți.

19 iun. 2021, 13:09
Un semn divin a apărut pe cer în timpul înmormântării tânărului preot răpus de COVID la doar 34 de ani! Toți cei prezenți au rămas uimiți!

Era un duhovnic bun, cald și luminos, care alina cu grija și harul lui sufletele oamenilor. Așa îl descriu cei care l-au cunoscut. La doar 34 de ani, Părintele Bogdan Adrian Culici de la Parohia Criș de lângă Sighisoara a fost răpus fulgerător de coronavirus, la trei săptămâni după ce a fost testat pozitiv.

Era tată pentru 12 copii: patru ai lui și alți opt pe care-i avea în grijă ca asistent social. De 12 ani, părintele Bogdan era soțul blând și înțelept al Ancăi. Cel mai mare dintre copiii de care cei doi aveau grijă are 11 ani, iar Anisia, cea mai mică dintre ei, are doar doi ani.

Sute de credincioși și peste 50 de preoți l-au condus pe ultimul drum și cu toții au fost martorii unui miracol în timpul slujbei de înmormântare.

„Dacă în urmă cu doi ani, am venit aici cu multă bucurie la Botezul micuței lui fetițe, Anisia, iar în urmă cu un an și jumătate am venit din nou pentru a vizita această parohie și Așezământul social pe care părintele îl coordona, astăzi am intrat în acest sat cu lacrimi de durere”, a spus Arhiepiscopul Irineu din Alba Iulia, vineri, la înmormântarea preotului Adrian-Bogdan Culici de la Parohia Criș, județul Mureș.

„Participăm la înmormântarea unui om al lui Dumnezeu, căruia îi vom simți lipsa mult timp, până când Domnul va pune balsamul Său abundent peste rănile noastre deschise”, a adăugat IPS Irineu.

În timpul slujbei, un miracol i-a tulburat pe toți cei care au participat la înmormântarea tânărului preot. Câteva sute de oameni, printre care peste 50 de preoți și călugări, au putut vedea cum, pe cer, deasupra sicriului pe care odihnea portretul părintelui iubit, un nor a luat forma unui înger care se înălța în văzduh și împrăștia norii din jurul lui.

Boala l-a îngenuncheat fulgerător și nemilos pe părintele Bogdan Culici. Pe 19 mai a fost testat pozitiv cu virusul COVID, iar starea lui de sănătate s-a agravat. Trei săptămâni a luptat din răsputeri cu boala perfidă. A murit pe 7 iunie, la exact patru ani de când fusese hirotonit preot.