Un septuagenar din Iaşi, CONDAMNAT pentru că a agresat sexual o fetiţă de 6 ani

Un bărbat de 70 de ani din Iaşi a agresat sexual o minoră şi a fost condamnat pentru fapta sa la un an şi jumătate de închisoare. Bătrânul a fost dat pe mâna autorităţilor după ce a fost surprins de mama fetiţei chiar în timp ce o agresa sexual. Magistraţii au hotărât ca bărbatul să-i plătească fetei daune de 15.000 de lei.

11 apr. 2013, 06:28
Un septuagenar din Iaşi, CONDAMNAT pentru că a agresat sexual o fetiţă de 6 ani

Bătrânul de 70 de ani s-a dus în vizită la fiul său acasă, imobil în care mai locuia o familie cu doi copii, potrivit România TV. La un moment dat, bătrânul s-a retras într-o cameră să se uite la televizor. În cameră a venit şi o fetiţa de 6 ani, copilul familiei vecine. Rudele bătrânului nu s-au gândit nici măcar o clipă că acesta ar putea profita de fragilitatea şi de vâsta fragedă a micuţei.

În momentul în care mama fetei a intrat în cameră l-a surprins pe bătrân într-o ipostază indecentă şi a început să ţipe când şi-a văzut copilul în braţele acestuia.

Astfel, bărbatul a fost trimis în judecată, fiind acuzat de corupţie sexuală. Pentru fapta sa magistraţi l-au condamnat la un an şi jumătate de închisoare, însă decizia poate fi atacată cu recurs.