Un singur cuplu s-a căsătorit la Poarta Sărutului de Revelion. Mirii au venit singuri

Un moment special a avut loc în noaptea dintre ani, la Târgu Jiu. Doi tineri și-au unit destinele chiar lângă Poarta Sărutului, aceștia au venit cu măști de protecție și neînsoțiți.

01 ian. 2021, 20:59
Un singur cuplu s-a căsătorit la Poarta Sărutului de Revelion. Mirii au venit singuri

Un singur cuplu s-a căsătorit la Poarta Sărutului de Revelion. Efectele pandemiei se observă și în numărul de persoane care au ales să își unească destinele. Loredana și Mădălin sunt singurul cuplu care, în ciuda pandemiei, s-au prezentat în noaptea dintre ani la Poarta Sărutului din Târgu Jiu.

Citește și: Interviu de senzație cu senatoarea AUR, Diana Șoșoacă. Ce mesaj transmite actualului Guvern al României: ”Sunt cu ochii pe ei”

Cei doi îndrăgostiți au venit singuri și echipați cu măști de protecție, în fața ofițerului stării civile. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu 7 luni, iar locul pe care l-au ales pentru evenimentul important are o semnificaţie aparte.

„Ideea a fost a amândurora pentru ca aici ne-am cunoscut noi pentru prima dată. Am vrut sa ramană pentru noi pe viață, un lucru frumos, dacă așa am început pe drumul ăsta așa să mergem și în continuare”

Un singur cuplu s-a căsătorit la Poarta Sărutului de Revelion. Restricțiile impuse de autorități impun românilor să nu iasă din case după ora 23:00, prin urmare cei doi tineri s-au căsătorit la ora 22:00. Cununia a a fost oficiată de primarul Marcel Romanescu.

Cei doi au venit singuri în parc, fără părinţi, prieteni ori fotograf, aşa cum se obişnuia până acum. Cu măşti de protecţie special confecţionate pentru ei, tinerii au spus ” da” în faţa primarului. Martori le-au fost cei doi ofiţeri de stare civilă, conform Antena 3.

„Ai noștri au ramas acasă, am venit doar noi. Cu toate că a fost un an dificil pentru toată lumea, noi am vrut să rămână o amintire frumoasă pentru că pentru noi chiar a fost un an frumos.” a povestit mireasa

„Poate vom trece de această perioadă nefastă și la anul vom ajunge la numărul mediu de căsătorii 10-15, așa cum am avut în fiecare an la Poarta Sărutului.”, a spus Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.