Un şofer a accidentat mortal un pieton, după care a părăsit locul accidentului

Un şofer este căutat de poliţişti după ce a călcat un bărbat cu autoturismul în judeţul Iaşi, după care a fugit de la locul accidentului. Victima a fost lăsată să zacă fără suflare într-un şanţ de pe marginea drumului dintre Iaşi şi Vaslui.

25 iul. 2013, 05:39
Un şofer a accidentat mortal un pieton, după care a părăsit locul accidentului

Tragedia s-a produs în localitatea Grajduri din judeţul Iaşi, potrivit bzi.ro.

Cadavrul bărbatului accidentat a fost atât de desfigurat încât nu a putut fi identificat. „E desfigurat tare, are faţa plină de sânge, abia se vede. L-a aruncat mult, mult de a ajuns acolo. A fost izbit, nu că la împins oleacă. L-a luat cu viteză”, a spus un martor.

Unii localnici se pare că au recunoscut persoana rănită, care este posibil să fie un bărbat care obişnuia să ducă la păscut caprele.

„O persoană de sex masculin, rămasă neidentificată, care se deplasa pe suprafaţa carosabilă a fost accidentată mortal de un autoturism. Autorul accidentului a părăsit locul faptei”, a spus un poliţist de la brigada rutieră.

Poliţiştii îl caută acum pe şoferul fugar. Din primele cercetări se pare că maşina cu care a fost lovit bărbatul este o Dacia Logan, model 2005.