Accidente în Bucureşti. Un şofer a ajuns cu maşina într-o fântâna arteziană VIDEO

Un şofer a ajuns cu maşina într-o fântână arteziană din centrul Capitalei. Din cauza vitezei, bărbatul nu a mai văzut obstacolul. Din aceeaşi cauză, un alt şofer a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe linia de tramvai, potrivit România TV.

14 feb. 2013, 07:43
Accidente în Bucureşti. Un şofer a ajuns cu maşina într-o fântâna arteziană VIDEO

Un şofer grăbit a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-o fântână arteziană din Piaţa Unirii. Şoferul a declarat că nu a văzut ce se afla în faţa lui. Din fericire, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta nu au suferit răni grave. Cu toate acestea, a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a scoate şoferul dintre rămăşiţele maşinii.

„Un autoturism ce se deplasa pe Bulevardul Unirii, probabil datorită vizetei, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în fântâna mare. Au fost doi pasageri. Cel din dreapta a ieşit singur, dar pentru conducătorul auto a fost nevoie de descarcerare . Ambii au fost tranportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Marius Maghiari, ofiţer al Brigăzii Rutiere.

Al doilea accident a avut loc pe Şoseaua Virtuţii, acolo unde un alt şofer grăbit a scăpat de sub control maşina şi a ajuns pe linia de tramvai. Cu toate că nu a fost rănit, el s-a ales cu pagube considerabile.

Un bucureştean grăbit a aterizat, joi seară, cu maşina în fântâna arteziană din faţa Casei Poporului. El a lovit bordura, a dărâmat o pancartă şi a „parcat” direct în fântână.