Un şofer a aţipit la volan şi a intrat cu maşina în toneta poliţiştilor de la Vama Nădlac FOTO

Trei poliţişti de frontieră de la Vama Nădlac şi-au văzut moartea cu ochii, după ce un şofer, care a adormit la volan, a intrat cu maşina în toneta în care agenţii îşi desfăşurau activitatea. Unul dintre ei a ieşit din stand cu doar câteva secunde înainte de impact, iar colegii săi care controlau documentele maşinilor de pe pista din vecinătate au fost loviţi uşor de bucăţile tonetei şi de piesele autoturismului care s-au dezintegrat.

24 aug. 2015, 05:38

Un accident a avut loc sâmbătă dimineaţa, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac de pe autostradă. Şoferul vinovat se deplasa spre Ungaria, când, înainte să iasă din România, chiar în zona noului punct de trecere a frontierei de pe Autostrada A1, ar fi adormit la volan, potrivit aradon.ro.

Prima dată, maşina a lovit un gard din sârmă, de-a lungul, după care vehiculul de lux a dat peste câteva indicatoare rutiere şi peste câţiva mini-stâlpi protectori, apoi s-a oprit într-o tonetă de control a poliţiştilor de frontiera români. De asemenea, toneta maghiarilor a fost şi ea distrusă, iar un autoturism aflat pe pista de control a fost uşor avariat.

Rănit uşor, şoferul vinovat nu-şi mai aduce aminte aproape nimic, semn că ar fi putut aţipi la volan, din cauza oboselii. „Nu ştiu! Nu am văzut niciun indicator de semnalizare precum că e vamă. M-am trezit în gard”, a spus şoferul.