Un şofer a fost înjunghiat de rudele unei femei pe care a accidentat-o mortal

O femeie în vârstă de 71 de ani, din Moţăţei, judeţul Dolj, a murit, duminică seara, după ce a fost lovită de un autoturism, în localitatea Mofleni. Şoferul maşinii a fost la un pas sa fie linşat de rudele femeii, ajungând la spital înjunghiat.

16 iul. 2018, 04:37
Un şofer a fost înjunghiat de rudele unei femei pe care a accidentat-o mortal

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22, pe strada Banu Stepan din cartierul Mofleni. O femeie care traversa strada printr-un loc nepermis a fost lovită in plin de o maşină. Femeia în vârstă de 69 de ani a murit pe loc. Rudele femeii ajunse la fața locului s-au pierdut cu firea şi l-au injunghiat în zona umărului pe bărbatul aflat la volanul maşinii. 

Conducătorul auto în vârstă de 40 de ani a fost tranportat de urgență la spital unde a primit îngrijiri medicale. În maşină alături de sofer se mai afla un pasager, o femeie. Ambii erau în afara masinii când a sosit echipajul de pompieri. Polițiştii au intocmit dosar penal soferului pentru ucidere din culpă iar celor adunați la fața locului, printre care si rude ale femeii decedate, dosare penale pentru lovire sau alte violențe.