Un şofer a fost înjunghiat după ce i-a apostrofat pe doi bărbaţi care traversau neregulamentar. Atacatorii au fost arestaţi preventiv

Doi bărbaţi din Chitila au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi că au înjunghiat şi au lovit cu pumnii şi picioarele şoferul unei maşini care i-a apostrofat că au traversat neregulamentar.

13 mart. 2019, 12:51
Un şofer a fost înjunghiat după ce i-a apostrofat pe doi bărbaţi care traversau neregulamentar. Atacatorii au fost arestaţi preventiv

„În cursul zilei de 11 martie a.c., în jurul orelor 17:40, poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi prin apel la 112 de un bărbat în vârstă de 23 de ani care a sesizat faptul că a fost înjunghiat în abdomen de doi bărbaţi necunoscuţi. Poliţiştii oraşului Chitila s-au deplasat cu operativitate la faţa locului iar în urma verificărilor i-au depistat şi imobilizat pe cei doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei. Cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei din Chitila pentru investigaţii şi audieri iar persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis, miercuri, poliţiştii din Ilfov.

Potrivit acestora, persoana vătămată s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, iar în zona carosabilului, pe fondul traversării neregulamentare, ar fi avut o discuţie cu cei doi bărbaţi care circulau pietonal. Ulterior, bărbatul a coborât din autoturism, iar în timp ce încerca să lămurească situaţia, ar fi fost rănit în zona abdomenului de unul dintre cei doi pietoni cu un obiect ascuţit, tip briceag, fiind totodată lovit cu pumnii şi picioarele.

În urma administrării probatoriului, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Agresorii sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


loading...