Un şofer, beat şi fără permis, a accidentat grav doi copii şi o femeie pe Transfăgărăşan. Unul dintre copii şi mama lui au murit UPDATE

Un şofer a lovit cu maşina doi copii şi o femeie aflaţi pe marginea unui drum pe Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, şi a fugit. La scurt timp, acesta s-a întors la locul accidentului. Din păcate, unul dintre copii şi mama lui au murit.

31 oct. 2019, 18:10
Un şofer, beat şi fără permis, a accidentat grav doi copii şi o femeie pe Transfăgărăşan. Unul dintre copii şi mama lui au murit UPDATE

UPDTAE: Şoferul care a lovit cu maşina joi seara un copil şi pe mama sa, care au murit în urma accidentului produs pe Transfăgărăşan, în Cârţişoara, fiind în stare de ebrietate şi fără permis, mai fusese depistat în trafic în urmă cu trei săptămâni fără permis, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

„Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către poliţiştii rutieri. În urmă cu trei săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere”, a explicat Luciana Lazăr.

UPDATE: Unul dintre copiii accidentaţi joi seara, pe Transfăgărăşan, în Cârţişoara şi mama lui au decedat după ce au fost loviţi atât ei, cât şi un băiat, de 14 ani, de un şofer fără permis care consumase alcool, potrivit Poliţiei, Ambulanţei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Sibiu.

Conform surselor citate, singurul supravieţuitor al accidentului, un băiat de 14 ani, va fi transportat la Centrul Primiri Urgenţe (CPU) de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

„Un copil de 7 ani prezenta traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor şi, din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia, de 30 de ani, mama copilului, avea leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul, după încercările de resuscitare. Băiatul de 14 ani, cu traumatism la membrul inferior, este transportat la CPU Sibiu”, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

UPDATE: Şoferul care a accidentat grav doi copii şi o femeie joi seara, pe Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, s-a întors la locul faptei, după ce iniţial fugise pe jos. Aacesta nu deţine permis de conducere, potrivit Poliţiei.

„Autorul accidentului are 37 de ani şi domiciliul în Cisnădie. A revenit la locul accidentului. Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea maşina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a accidentat o femeie şi doi copii (7 şi 10 ani), apoi a intrat într-un gard. Bărbatul nu deţine permis de conducere”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

Echipajele SMURD ajunse la faţa locului au început manevrele de resuscitare asupra celor doi copii accidentaţi. Femeia are traumatism de membru inferior.

Iniţial, poliţia a anunţat că este vorba de trei copii accidentaţi.

Ştirea iniţială:

Accidentul a fost deosebit de grav, doi dintre copii fiind găsiţi inconştienţi, potrivit Ambulanţei Sibiu.

„Pe DN7C, în localitatea Cârţişoara, a avut loc un accident rutier: un autovehicul a acroşat trei copii, doi sunt în stare gravă. Autorul este cunoscut, însă a părăsit pe jos locul faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

„SAJ SIBIU trimite de urgenţă un echipaj de tip C şi unul de tip B 2 în localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu, la un accident rutier. În centrul localităţii, se pare, trei copii au fost loviţi pe trecerea de pietoni. Doi dintre ei ar fi în stare de inconştienţă. Se mai deplasează şi forţe ISU de la Sibiu şi Victoria”, a anunţat şi Ambulanţa Sibiu.

Tineri spulberaţi pe o trecere de pietoni. Accidentul a fost surprins de o cameră de bord