Un şofer a lăsat o comună întreagă fără curent după ce a intrat cu maşina în stâlp

Un bărbat din Satu Mare era să lase o comună întreagă fără curent electric, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului. Mai mult, poliţiştii veniţi la faţa locului au descoperit că şoferul nu avea actele maşinii în regulă şi au întocmit dosar penal pe numele bărbatului.

28 oct. 2015, 18:07
Un şofer a lăsat o comună întreagă fără curent după ce a intrat cu maşina în stâlp

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a pierdut controlul volanului în localitatea Cărmărzana din judeţul Satu Mare şi a intrat într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, maşina a fost grav avariată, iar stâlpul a fost doborât, scrie voceatransilvaniei.ro.

Poliţiştii care au sosit la faţa locului au descoperit că şoferul avea maşina înmatriculată în străinătate şi nu avea voie să circule pe şoselele din România.

Astfel că, în urma incidentului, bărbatul de 27 de ani s-a ales şi cu maşina avariată şi cu dosar penal.

„Polițiștii Secției de Poliție Nr. 8 Gherța Mică, au întocmit dosar penal pe numele lui B. Vasile , sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără drept circulație pe teritoriul României. Astfel, B. Vasile în vârstă de 27 ani, din Cămârzana, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în străinătate, pe str. Principală din localitate, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp de joasă tensiune, avariindu-și autoturismul. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că autoturismul nu are drept de circulație pe teritoriul României”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

Citeşte şi Accident spectaculos în Capitală. Un bolid de lux a fost făcut praf VIDEO