Un şofer a murit în timp ce era urmărit de poliţie. Un apel la 112 anunţase că acesta ar avea un pistol, care s-a dovedit a fi o brichetă

Un şofer a decedat, în noaptea de luni spre marţi, într-un accident produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, după ce a fost urmărit în trafic de poliţişti, în urma unui apel la 112 care anunţa că acesta are un pistol asupra sa.

24 aug. 2021, 10:13
Un şofer a murit în timp ce era urmărit de poliţie. Un apel la 112 anunţase că acesta ar avea un pistol, care s-a dovedit a fi o brichetă

Ulterior, în urma verificărilor făcute în maşină s-a constatat că acel pistol era, de fapt, o brichetă nefuncţională, informează IPJ Vâlcea.

„În data de 24 august, ora 02,34, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu alţi prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la faţa locului. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, şoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliţie, care a pornit în urmărirea lui”, precizează IPJ Vâlcea.

Conform sursei citate, la o intersecţie, şoferul urmărit a intrat în coliziune cu un alt autoturism şi a murit.

Comunicat IPJ Vâlcea: „S-a găsit un pistol, dar era, de fapt, o brichetă nefuncţională”

Bărbatul avea 50 de ani şi era din municipiul Curtea de Argeş, potrivit Agerpres.

„În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism şi pistolul în cauză, acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncţională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai informează IPJ Vâlcea.

Citeşte şi: Gabriela Firea: „E o harababură de nedescris în privința pregătirilor pentru începerea anului școlar. Nu s-a făcut nimic concret, nimeni nu știe care sunt măsurile ce trebuie respectate”

 


loading...