Un şofer băut a făcut prăpăd pe o şosea din Vaslui. A avariat şase maşini staţionate

Un şofer băut din Vaslui a avariat şase maşini în timp ce încerca să scape de poliţişti.  În urma accidentului, pasagera aflată pe scaunul din dreapta, o adolescentă de 15 ani, a fost rănită.

08 feb. 2019, 08:42
Un şofer băut a făcut prăpăd pe o şosea din Vaslui. A avariat şase maşini staţionate

Şoferul  în vârstă de 20 de ani, din Moara Domnească, comuna Văleni, județul Vaslui, nu a oprit la semnalele polițiștilor, şi a apăsat pedala de acceleraţie. În timp ce încerca să scape de poliţişti, tânărul a pierdut controlul volanului şi a lovit şase maşini staţionate regulamentar. Atât şoferul, cât şi adolescenta au fost răniţi în urma impactului, potrivit telem.ro

Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde conducătorul auto a refuzat să fie examinat de medicul de gardă. Nicio persoană nu a rămas internată.

Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,