Un șofer de 19 ani din Argeș, cu permisul suspendat, s-a răsturnat cu mașina pe câmp în timp ce fugea de poliție. Pasagerul din dreapta, un tânăr de 20 de ani, a fost rănit

Un tânăr de 20 de ani a fost rănit, joi seară, în județul Argeș, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe câmp. Șoferul de 19 ani încerca să scape de polițiști.

02 nov. 2023, 23:39
Un șofer de 19 ani din Argeș, cu permisul suspendat, s-a răsturnat cu mașina pe câmp în timp ce fugea de poliție. Pasagerul din dreapta, un tânăr de 20 de ani, a fost rănit
Accident în Argeș, după ce un șofer în vârstă de 19 ani a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost rănit, joi seară, în județul Argeș, după ce mașina în care se afla a ajuns pe câmp. Șoferul de 19 ani încerca să scape de polițiștii care îl urmăreau. Acesta a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet și s-a răsturnat. Când a fost prins, polițiștii au constatat că are permisul suspendat.

Citește și: Un candidat din Argeş s-a prezentat băut la proba practică pentru obţinerea permisului auto

Polițiștii din Ștfeănești i-au făcut semn șoferului unei mașini să oprească, dar acesta și-a continuat drumul.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pentru a-şi asigura scăparea, pe strada Sticlelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecţie al drumului şi s-a răsturnat pe un teren, în afara părţii carosabile”, anunţă, joi seară, IPJ Argeş.

accient argeș

Citește și: Spectator lovit în plin la raliul Lereşti din Argeş. Bărbatul a fost supus unei operaţii de urgenţă şi i s-a amputat piciorul

Un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital.

„Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din Piteşti, a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat”, a mai transmis sursa citată.

Tânărul a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest, rezultatele fiind negative. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.