Şoferul din „Patagonia”: A condus BEAT cu 145 km/h în localitate, iar la spital a făcut circ VIDEO

Proprietarul unei pensiuni din Braşov a fost oprit de poliţişti după ce a fost depistat de radar că avea 142 de km pe oră în localitate. Poliţiştii au constatat că şoferul băuse bine şi l-au dus la spital. Aici omul a făcut un adevărat circ când a văzut presa. Bărbatul, care conducea un bolid de lux, va rămâne fără permis, iar poliţiştii i-au întocmit deja dosar penal.

14 apr. 2013, 05:22
Şoferul din „Patagonia”: A condus BEAT cu 145 km/h în localitate, iar la spital a făcut circ VIDEO

Proprietarul unei pensiuni din Braşov a condus un bolid de lux în stare de ebrietate. Bărbatul a fost dus la Spitalul din Braşov pentru analize, dar acolo a făcut circ cu medicii şi jurnaliştii, potrivit România TV.

Bărbatul a fost oprit de poliţişti după ce radarul l-a depistat cu 142 de km/oră în localitate, deşi limita era de 60. Alcooltestul a indicat o alcoolemie de 0,76 mg alcool pur în aerul expirat. El va rămâne fără permis, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal. 

Citește și Viteza l-a băgat în spital. Un şofer, în stare gravă după ce s-a răsturnat cu maşina VIDEO

„Ia mâna de pe mine. Merg eu, nu tu. Ei ei… Ce-i mistreţe? Vă rog să dispăreţi. Vreţi să vă jignesc? Ce dracu”, a spus şoferul în timp ce era chestinat de jurnalişti.

Supărat că e filmat, bărbatul a încercat să lovească jurnaliştii, apoi, când aceştia i-au pus întrebări, le-a vorbit urât. Întrebat cât alcool a consumnat, şoferul a spus că a băut o singură bere şi că este din Patagonia.

Citește și Şofer de autobuz, scandal-monstru după ce a fost amendat de poliţişti VIDEO

”Ce aţi băut? O bere. Numai o bere? Da. Şi v-aţi urcat la volan? Cu o bere da, că așa am vrut. De unde sunteţi? Din Patagonia. Nu ai auzit de Patagonia? Ce vitează aveaţi? 100 la oră”, a mai spus el în discuția cu presa.