Un şofer începător a provocat un accident grav, în Capitală: trei maşini avariate şi o persoană rănită

Un şofer începător a provocat un accident grav, în Capitală: a lovit trei maşini dintr-o singură manevră greşită şi a rănit grav un taximetrist. Accidentul a avut loc pe Şoseaua Viilor. 

05 mart. 2017, 05:49
Un şofer începător a provocat un accident grav, în Capitală: trei maşini avariate şi o persoană rănită

Soferul, care avea permis auto doar de o luna, a lovit un taxi, dupa care a ricosat intr-un alt taxi care stationa pentru a lua un client, potrivit România TV. Al doilea taxi lovit a intrat într-o maşină parcată pe margina strazii, într-o zonă interzisă. 

Şoferul din primul taxi a intrat cu pieptul în volan şi apoi s-a lovit grav la spate. El a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni.

Un alt accident grav a avut loc la intrarea în Pasajul Băneasa. O tânără de 17 ani a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis şi a fost lovită, în plin, de o maşină care circula regulamentar. Şoferul a tras stânga de volan ca să o evite şi s-a urcat pe parapet. 

Bărbatul a sunat de urgenţă la 112. Imediat la faţa locului au ajuns doua echipaje SMURD, dar şi poliţişti. Victima a fost dusă la Spitalul Elias. Şoferul a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost 0.