Un SOŢ ARAB bate un asiatic cu o CUREA după un gest NECUVENIT al acestuia asupra soţiei. Vezi ce a făcut VIDEO

Un bărbat de origine asiatică a fost snopit în bătaie de un arab după ce acesta a îndrăznit să vorbească cu soţia lui, cu toate că acest lucru este interzis în lumea arabă. Chiar şi aşa, imaginile sunt cu adevărat şocante şi se poate auzi cum victima plânge de durere.

29 oct. 2013, 12:06
Un SOŢ ARAB bate un asiatic cu o CUREA după un gest NECUVENIT al acestuia asupra soţiei. Vezi ce a făcut VIDEO

Un soţ din Arabia Saudită a fost filmat în timp ce agresa un alt bărbat, de origine asiatică, după ce acesta a încercat să vorbească cu soţia lui, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Succes ULUITOR: Parodia saudită „No woman, no drive”, 3,5 MILIOANE de vizualizări în 48 de ore VIDEO

În imagini se poate vedea cu muncitorul, îmbrăcat în haine portocalii stă în faţa unui arab într-o robă albă. După ce îl pălmuieşte în timp ce stau la o masă, acesta este târât pe jos, ca apoi să fie bătut cu o curea de pantaloni. Din discuţii se înţelege cum tânărul este acuzat că s-a uitat şi a îndrăznit să vorbească cu soţia agresorului, lucru interzis în anumite ţări arabe.

Citeşte şi Cele mai SEXY arăboaice. S-au pozat PROVOCATOR pe iahturi şi la plajă FOTO

În prezent, autorităţile încearcă să dea de urma agresorului, după ce imaginile şocante au apărut pe internet. Cu toate acestea, şansele ca bătăuşul să fie arestat sunt minime, mai ales că nu sunt destule detalii despre bărbat sau despre locul în care a avut loc bătaia.