Un sportiv a fost împuşcat în cap la o petrecere privată. Bărbatul a supravieţuit, dar este în stare gravă VIDEO

Petrecere cu final tragic. Un sportiv, în vârstă de 40 de ani a ajuns în secţia reanimare, după ce a fost împuşcat în cap. Incidentul a avut loc noaptea trecută într-un local, la o petrecere privată.

29 dec. 2017, 20:27
Un sportiv a fost împuşcat în cap la o petrecere privată. Bărbatul a supravieţuit, dar este în stare gravă VIDEO

Vladislav Gribincea are 40 de ani şi în 2009 a fost medaliat cu bronz la Campionatul mondial de kikboxing. Sportivul a participat, aseară, la gala Federaţiei Naţionale de Kickboxing Oriental din Moldova, acolo unde a avut loc un incident. Potrivit poliţiei, un bărbat împreună cu alţi doi prieteni ar fi încercat să intre în localul în care avea loc petrecerea privată. Pentru că i s-a interzis acest lucru, individul a scos arma şi a tras în sportiv. 

Agresorul a fost ulterior reţinut de poliţişti în timp ce încerca să fugă din ţară la Odesa.

„Fiind întreprinse toate măsurile şi de comun cu IGP al Poliţiei de Frontieră , bărbatul a fost reţinut la punctul de trecere Tudora. Pistolul din care bărbatul a efectuat împuşcătura a fost găsit în automobilul celei de-a doua persoane cu care el a încercat să travrseze frontiera de stat”, a spus Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

Prietenii lui au fost audiaţi de poliţie, dar au refuzat să comenteze ce s-a întâmplat. 

„Cine a împuşcat? Nu răspunde.” 

Vladislav Gribincea, însă, zace pe patul de spital. Medicii, deocamdată, nu ştiu care sunt şansele de viaţă ale sportivului. 

„El a fost imediat dus în sala de operaţie,a gfost suspus unei intervenţii chirurgicale la cap pentru a astopa hemoragia. La moment starea lui este critica , monitorizat, ajutat. Ameliorări nu se observă”, spune Petru Castraveţ, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă.

Poliţiştii au stabilit că agresorul deţinea arma legal, are 42 de ani şi este originar din Capitală. El a fost plasat în izolator pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Şi prietenul său, care a încercat să treacă frontiera de stat va sta după gratii pentru favorizarea infracţiunii.