Un sportiv celebru a plătit un criminal să-i ucidă iubita gravidă. Acum, după 19 ani, Rae Carruth a fost eliberat din închisoare

Rae Carruth, acum în vârstă de 44 ani, fost jucător la Carolina Panters, în Liga Profesionistă de Fotbal American (NFL), a fost eliberat luni din închisoarea din Charlotte, Carolina de Nord. El a fost condamnat pentru conspiraţie la crimă, făcându-se vinovat de moartea iubitei sale Cherica Adams.

22 oct. 2018, 14:14
Un sportiv celebru a plătit un criminal să-i ucidă iubita gravidă. Acum, după 19 ani, Rae Carruth a fost eliberat din închisoare

Fostul fotbalist Rae Carruth (sportiv de performanţă în NFL, liga naţională de fotbal american) a plătit un ucigaş profesionist să îi ucidă iubita gravidă în 8 luni, deoarece aceasta a refuzat avortul.

Femeia a murit în spital, la o lună de la momentul în care a fost împuşcată, iar băieţelul pe care l-a născut, botezat Chancellor Lee Adams suferă de paralizie cerebrală şi nu se poate ridica din scaunul cu rotile, din cauza privării de oxigen din timpul atacului mamei sale.

Procesul a fost unul extrem de titrat şi controversat. Înainte să fie adus în faţa judecătorului, Rae a fost găsit ascunzându-se în portbagajul unei masini. El a fost condamnat la o pedeapsă întrre 18 şi 24 de ani de închisoare, fiind eliberat după 19 ani.