Un sportiv legendar trece prin momente CUMPLITE. A fost internat de urgenţă

Muhammad Ali, cel mai mare boxer al lumii, a fost internat în spital! Bolnav de Parkinson, legendarului campion i s-a mai descoperit o boală!

21 dec. 2014, 13:27
Un sportiv legendar trece prin momente CUMPLITE. A fost internat de urgenţă

Muhammad Ali (72 de ani) traversează o perioadă dificilă, din punct de vedere al stării de sănătate. Purtătorul lui de cuvânt susține că nu riscă să-și piardă viața, dar situația lui medicală este complicată. De vină ar fi o pneumonie, infecția fiind diagnosticată la timp, din fericire. Gigantul boxului mondial, Muhammad Ali, se recuperează în spital. A dat de știre Bob Gunnell, purtătorul lui de cuvânt. Se știe că Ali este bolnav de Parkinson. Același Gunnell mai susține că norocul lui Ali este dat de faptul că penumonia a fost descoperită din timp, scrie sportnews.ro.

Alia avut ultima apariție publică în septembrie, când a participat la o ceremonia la Louisville, orașul său natal, cu ocazia Muhammad Ali Humanitarian Awards. După ce s-a retras din box, în 1981, Ali s-a dedicat cauzelor sociale.

A călătorit în lume pentru misiuni umanitare, iar în 2005 a primit de la președintele George W. Bush medalia prezidențială a libertății. La Louisville își are sediul Centrul Muhammad Ali, dedicat cauzelor umanitare, precum carierei sale de pugilist.