Un stadion întreg a fost cuprins de groază. Un antrenor din NFL s-a prăbuşit pe gazon, din senin VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse la un meci din Liga Profesionistă de Fotbal American. Gary Kubiak, antrenorul echipei Houston Texans, s-a prăbuşit la pământ, în pauza meciului cu Indianapolis, sub privirile îngrozite a 70.000 de spectatori.

04 nov. 2013, 09:13
Un stadion întreg a fost cuprins de groază. Un antrenor din NFL s-a prăbuşit pe gazon, din senin VIDEO

Entuziasmul a lăsat repede loc groazei duminică seara, la Houston, unde spectatorii au privit îngroziţi cum antrenorul echipei de fotbal american Houston Texans, Gary Kubiak, se prăbuşeşte ca din senin, pe gazon.

Tehnicianul are 52 de ani, iar jucătorii spun că acesta nu suferă de nicio boală şi că nu a mai avut astfel de simptome. Dealtfel, a fost dezminţită varianta unui infarct, managerul general al texanilor spunând că a fost vorba de nişte ameţeli puternice. Oricum, Kubiak a fost imediat înconjurat de un echipaj medical care l-a transportat de urgenţă la spital unde doctorii îl vor supune unor investigaţii amănunţite.

Internarea lui Kubiak vine la doar o zi după ce antrenorul unei alte echipe de fotbal american, Denver Broncos, John Fox, a fost spitalizat în Carolina de Nord, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale la inima.

Citeşte şi Un antrenor la pământ. Managerul lui Oldham a fost faultat de un jucător VIDEO