Un star al lui Liverpool a rămas fără permis pentru un an de zile. A fost prins beat la volan

Tribunalul din Liverpool a decis, miercuri, ca fotbalistul Roberto Firmino să fie amendat cu 20.000 de lire sterline şi permisul de conducere să îi suspendat pe o perioadă de un an, deoarece brazilianul a fost prins în decembrie conducând în stare de ebrietate.

01 feb. 2017, 16:47
Un star al lui Liverpool a rămas fără permis pentru un an de zile. A fost prins beat la volan

Roberto Firmino, atacantul lui Liverpool, a fost reţinut în noaptea din Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, după meciul cu Everton, câştigat de elevii lui Jurgen Klopp cu 1-0.

Poliţia a confirmat arestarea lui Roberto Firmino prin intermediul unui comunicat oficial. „Poliţia din Merseyside a reţinut şi acuzat un bărbat în vârstă de 25 de ani, după ce maşina acestuia a fost oprită în centrul oraşului Liverpool, la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, 24 decembrie. Roberto Firmino va apărea în faţa magistraţilor Tribunalului din Liverpool pe 31 ianurie 2017„, au scris ofiţerii de poliţie.

Miercuri, judecătorii au dat verdictul în protestul îndreptat împotriva lui Firmino, condamnându-l pe fotbalistul brazilian la plata unei amenzi de 20.000 de lire sterline. În plus, lui Fiormino i-a fost suspendat pentru un an de zile permisul de conducere.