Un star francez al lui Manchester City îşi face concediul la Mamaia. E încântat de litoralul românesc FOTO

Fotbaliştii care au evoluat la CM 2014 se bucură în continuare de vacanţă, între aceştia numărându-se şi internaţionalul francez Bacary Sagna, care a ales să-şi petreacă pe litoralul românesc zilele de dinaintea reluării pregătirilor cu noua sa echipă, Manchester City.

31 iul. 2014, 07:06

Fundaşul dreapta al naţionalei Franţei, Bacary Sagna, s-a transferat în această vară de la Arsenal Londra la Manchester City. El a făcut parte din lotul Franţei la CM 2014, evoluând în ultima partidă din grupă, 0-0 cu Ecuadorul.

Bacary Sagna se află încă în vacanţă şi a sosit în urmă cu câteva zile pe litoralul românesc, împreună cu fratele său și mai mulți prieteni. La începutul lunii iulie, Bacary Sagna a fost la Miami, împreună cu soția sa și cei doi copii, iar la Mamaia a venit însoțit doar de fratele său și de câțiva prieteni. Joii, Bacary Sagna s-a relaxat la piscina clubului Ego din nordul stațiunii Mamaia.

Potrivit telegrafonline.ro, francezul nu se află pentru prima oară la Constanța. În 2006, atunci când juca la AJ Auxerre și îl avea coechipier pe Daniel Niculae, a venit în orașul de la țărmul Mării Negre pentru a juca împotriva FC Farul în Cupa UEFA Intertoto, gruparea din Hexagon calificându-se în fazele următoare după ce s-a impus cu 4-1 pe teren propriu și a cedat cu 0-1 la Constanța. „Nu am mai vorbit de multă vreme cu Daniel Niculae și chiar mi-ar plăcea să luăm legătura. Chiar el mi-a spus că este o țară foarte frumoasă. Știam acest lucru pentru că am venit de mai multe ori aici cu naționala Franței, când am jucat împotriva României. Lumea a fost mereu amabilă, iar vremea – excelentă. Aveți de toate aici, de ce să nu venim în vacanță?

Am mai venit la Constanța în urmă cu opt ani, când eram la Auxerre și am jucat împotriva Farului în Cupa UEFA Intertoto. Mi-a plăcut mult și le-am spus prietenilor mei că ar fi frumos să vizităm o altă țară, cu o cultură diferită, așa că am decis să venim în România. Ne place mult la Mamaia! Ar fi trebuit să ajungem încă de anul trecut, dar am ales atunci să mergem la Ibiza„, a declarat Sagna, pentru sursa citată.