Un student costumat în BEBELUŞ s-a trezit plin de răni după o noapte de BEŢIE. Ce s-a întâmplat este uimitor

Un student din America a avut parte de o noapte incredibilă după ce s-a decis să iasă într-un club costumat în bebeluş. Cu toate acestea, când s-a trezit a doua zi a realizat că este plin de muşcături şi zgârieturi fără să fie bătut de nimeni. Ce s-a întâmplat este inedit.

05 nov. 2014, 18:27

Astfel, Matt Stainton a făcut un pariu bizar cu prietenii săi. El le-a spus că este în stare să fie muşcat de gât de 50 de femei într-o singură noapte. Fără să stea pe gânduri, el a început să se plimbe prin mulţime, reuşind să atragă atenţia femeilor, potrivit Mirror.

Citeşte şi Ce înseamnă dacă ai dureri în gât

Tânărul a recurs la acest gest după ce, de fiecare dată când avea antrenament de fotbal, el se plângea cât de uşor este să faci fetele să te muşte de găt, lucru cu care şi-a deranjat prietenii ce l-au provocat să îşi bată recordul într-o singură noapte.

Citeşte şi Ce muşcături sunt permise când faci sex

Doar m-am dus la un grup de prieteni, le-am cerut ajutorul după ce le-am explicat ce trebuie să fac. Nu am forţat pe nimeni să facă nimic şi le-am zis că nu mă deranjează dacă nu vor să mă ajute. Oamenii au răs sau au spus că este o idee genială, însă alţii mi-au spus că am Ebola„, a declarat bărbatul.