Un student la medicină a fost găsit MORT în casă, la doar 10 zile după vaccinul AstraZeneca. ”Avea 1,7 litri de sânge în stomac”

Este alertă în Franța după ce un student la medicină a fost găsit mort în casă, la doar 10 zile după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca.

23 mart. 2021, 11:52
Un student la medicină a fost găsit MORT în casă, la doar 10 zile după vaccinul AstraZeneca. ”Avea 1,7 litri de sânge în stomac”

Un student la medicină a fost găsit MORT în casă. Tânărul s-a vaccinat cu AstraZeneca pe 8 martie, iar la 10 zile a fost găsit mort în apartamentul său din Nantes. Procuratura a deschis o anchetă asupra cauzelor morţii şi a dispus, de asemenea, o autopsie. Trupul neînsuflețit al studentului a fost găsit de către pompieri, după ce familia a alertat autoritățile.

Citește și: Beatrice Mahler nu este de acord cu carantinarea Bucureștiului: ”Aduce restricții și reguli dure. Este greu să le ducem”

Adeverința de vaccinare ar fi fost găsită în apartamentului tânărului de către poliție. Conform unei surse apropiate dosarului, raportul autopsiei ar arată ”sângerări interne cauzate de tromboză”.

Familia tânărului consideră că acesta a decedat din cauza vaccinului deoarece acesta avea un stil de viață sănătos. Se pare că acesta ar fi avut o durere de stomac și urma să meargă la medic.

Un student la medicină a fost găsit MORT în casă

”A avut o durere de stomac, dar nu s-a plâns, nu era genul lui. Cu toate acestea, hotărâse să meargă la medicul său joi după-amiază. Nu a mai avut timp, pentru că a fost găsit mort în noaptea de miercuri până joi. Fratele meu, dincolo de a fi genial, avea grijă de el. Era atent la ce mânca, făcea sport. Mai presus de toate, nu avea antecedente medicale, nicio boală, nimic. Avea o sănătate perfectă. Deci acest vaccin este singura cauză de care ne putem agăţa pentru a înţelege ce s-a întâmplat”, a spus fratele tânărului decedat.

Mai mult decât atât, medicii i-au găsit tânărului 1,7 litri de sânge în stomac.  „Medicii ne-au spus că Anthony avea 1,7 litri de sânge în stomac. Singura consolare este că a murit în somn. Ne agățăm de asta: cel puțin nu a suferit”, a mai spus Kévin R.

Un bărbat de 35 de ani a murit la două zile după rapel

Autoritățile din Vaslui sunt în alertă după ce un tânăr în vârstă de 35 de ani a decedat la doar 48 de ore după rapel. Bărbatul avea mai multe probleme medicale, însă familia susține că vaccinul i-a grăbit decesul. Bărbatul, fratele unui artist local, suferea de insuficiență renală, diabet tipul 1 și era dependent de dializă încă de la vârsta de 14 ani. Acesta s-a vaccinat pe 19 martie, la doar câteva ore după ce făcuse dializă.

Citește și: De ce sunt copiii mai puţin afectaţi de formele simptomatice de COVID-19? Ultimul studiu le-a dat cercetătorilor răspunsul

Starea acestuia de sănătate a început să se agraveze la 48 de ore de la rapel, iar medicii l-au resuscitat mai bine de două ore. Cu toate acestea, bărbatul a murit pe patul de spital, cauza fiind fibrilație ventriculară neresuscitabilă, conform vremeanoua.ro.