Un tânăr a anunţat pe Facebook că se spânzură. Prietenii, reacţie halucinantă: „Să îţi fie de bine! Mult succes”

Un tânăr de 29 de ani din comuna bacauană Dofteana s-a sinucis, miercuri, din dragoste. Nu înainte de a-şi anunţa intenţia pe Facebook. Prietenii din lista au ras de postarea sa şi chiar l-au încurajat explicit să se spânzure.

26 nov. 2016, 09:41
Un tânăr a anunţat pe Facebook că se spânzură. Prietenii, reacţie halucinantă: „Să îţi fie de bine! Mult succes”

Un băiat de doar 29 de ani şi-a anunţat sec prietenii de pe Facebook că se spânzură. Tânărul se despărţise curând de iubita lui şi se pare nu putea trece peste ruptură. În ultima postare, îndrăgostitul i-a lăsat un mesaj fostei sale iubite. „Ţi-am spus că o voi face, dacă mă vei lăsa și tu. Ai crezut că glumesc? Te-am iubit cu toată fiinţa mea, ca pe ochii mei, dar ţie nu ţi-a păsat de loc de inimioara mea. BLESTEMATĂ SĂ FII PE VECI!”, a scris pe Facebook Mihai in ultima postare.

Potrivit desteptarea.ro, înainte, el postase un videoclip cu Sarah Brightman si Andrea Bocelli – Time to Say Goodbye si unul cu 3 Sud Est- Alaturi de ingeri.

Prietenii se pare că nu au crezut mesajele lui. „Sa iti fie de bine!” i-a urat Alexandra, o tanara de 19 ani din localitate.

„Sa cauti o franghie de nisip, cand o vei gasi, o poti face”, i-a scris Elena, o tanara din Bacau, la care Mihai a spus ca asa va face.

„Mult succes”, i-a urat si Eugenia, 28 de ani, tot din Darmanesti iar Mihai i-a dat Like la comentariu.

Vezi si> Profesor pervers cu elevele, scandal uriaş. Mama unei fete de 13 ani face acuzaţii grave