Un tânăr a dat dovadă de spirit civic şi a returnat 2.700 de lei găsiţi pe stradă

Un tânăr din Slatina, care a găsit pe stradă un rucsac în care erau 2.700 de lei şi acte, a returnat proprietarului chiar în a doua zi de Paşte lucrurile pierdute.

18 apr. 2017, 17:07
Un tânăr a dat dovadă de spirit civic şi a returnat 2.700 de lei găsiţi pe stradă

Cosmin Drăgulescu, un tânăr din Slatina, a găsit în centrul municipiului un rucsac în care se regăseau actele de proprietate ale unui autoturism, asigurarea, un permis de conducere, dar şi un portofel cu alte acte şi cu suma de 2.700 lei. Tânărul a fotografiat cartea de identitate pe care a găsit-o în rucsac, aparţinând unei femei, şi a postat-o pe Facebook, rugându-şi prietenii să-l ajute să o găsească pe femeie, potrivit Mediafax.ro.

Cosmin Drăgulescu a reuşit să identifice proprietara bunurilor pierdute chiar în a doua zi de Paşte. El a fost contactat de soţul proprietarei rucsacului, căruia i-a cerut să descrie documentele conţinute.

Femeia care pierduse rucsacul plin cu bani strânsese suma respectivă pentru botezul copilului ei, programat pentru săptămâna viitoare.

Cosmin Drăgulescu a refuzat orice recompensă de la familia care pierduse rucsacul în care se găseau bani şi acte.

Citeşte şi O tânără din Hunedoara a predat poliţiştilor aproape 50.000 lei pe care i-a primit în plus după ce a schimbat 1.200 euro


loading...