Un tânăr a fost lovit mortal de un tren în timp ce conducea un scuter

Un tânăr care conducea un scuter a fost lovit mortal de tren, în noaptea de miercuri spre joi, în apropierea oraşului Seini, Maramureş.

01 aug. 2013, 06:26
Un tânăr a fost lovit mortal de un tren în timp ce conducea un scuter

Din informaţiile furnizate de poliţie, tânărul în vârstă de 23 de ani a forţat trecerea pasajului de cale ferată crezând că va reuşi să o traverseze înaintea ajungerii trenului. Poliţiştii au găsit şi o urmă de frânare, semn că tânărul văzuse trenul dar drumul pietruit nu l-a ajutat.

Mecanicul trenului a declarat anchetatorilor că a semnalizat acustic conform procedurilor că se apropie de zona de trecere, însă tânărul, probabil, a mizat că va reuşi să treacă pasajul de cale ferată.

Acesta a fost târât de tren peste 50 de metri. Medicii SMURD sosiţi la locul accidentului n-au avut cum să-l salveze constatând doar decesul acestuia.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul născut în oraşul Tăuţii Măgherăuş, venit recent din Italia, a participat la nunta surorii sale de curând, iar la sfârşitul acestei săptămâni urma să se întoarcă la muncă. Acesta îşi vizitase un prieten care lucra la o fermă din oraşul Seini.