Un tânăr a fost reţinut după ce a fost surprins în timp ce încerca să vândă droguri într-o parcare

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut după ce a fost prins într-o parcare din Focşani, încercând să vândă droguri de risc. Alte şase persoane din anturajul său au fost duse la audieri.

28 mart. 2018, 13:24
Un tânăr a fost reţinut după ce a fost surprins în timp ce încerca să vândă droguri într-o parcare

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 25 de ani, în timp ce încerca să vândă aproximativ 350 de grame de droguri de risc, cu 10.000 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că drogurile ar fi fost trimise din Italia, printr-o firmă de transport internaţional de mărfuri.

Ulterior, poliţiştii au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Vrancea, în urma cărora au fost găsite şi ridicat ţigări confecţionate artizanal, susceptibile a avea conţinut stupefiant şi 1750 de euro. De asemenea, a fost aplicat sechestrul asigurator asupra unui autoturism.

Şapte persoane au fost conduse la D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea. La final, tânărul prins în timp ce încerca să vândă haşiş a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.