Un tânăr a fost reţinut după ce a înşelat un bărbat la bancomat

Un tânăr de 19 ani din Bacău a fost reținut, după ce a scos 1.700 de lei din contul unui bărbat, care îl rugase să îl ajute să retragă bani de la un bancomat, întrucât nu avea ochelarii de vedere la el.

14 iul. 2015, 19:23
Un tânăr a fost reţinut după ce a înşelat un bărbat la bancomat

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, un bărbat de 53 de ani, din localitatea Gîrleni, a fost înșelat de un tânăr în momentul în care a încercat să ridice o anumită sumă de bani de la un bancomat din municipiul Bacău, scrie Mediafax.

Bărbatul l-a rugat pe tânărul de 19 ani, aflat în spatele său, să îl ajute să retragă o sumă de bani întrucât nu avea ochelarii de vedere la el. După ce a primit cardul și codul PIN, tânărul i-a spus bărbatului că nu sunt bani în cont, deși, în urma interogării, susțin anchetatorii, aflase că suma disponibilă era de 1.700 de lei.

Ca urmare, el i-a înmânat bărbatului un alt card, după care a plecat de la ATM. Nedumerit de situație, bărbatul a rămas în zonă și, la un moment dat, a observat un consătean căruia i-a cerut să îl ajute să interogheze soldul. Însă, după ce au introdus în bancomat cardul dat de tânăr și au tastat codul PIN, au constatat că acesta este incorect.

Tânărul de 19 ani a fost identificat, fiind reținut pentru 24 de ore, pentru înșelăciune și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Citeşte şi Cel mai GHINIONIST hoţ din România. Pentru ce a ajuns după gratii