Un tânăr a fost reţinut pentru lipsire de libertate. Ce i-a făcut fostei sale iubite

Un tânăr de 36 de ani a fost reţinut pentru lipsire de libertate, dar ilegal, întrucât după ce şi-a forţat fosta prietenă să urce în maşina lui, fata a revenit acasă după aproximativ o oră.

03 oct. 2019, 12:05
Un tânăr a fost reţinut pentru lipsire de libertate. Ce i-a făcut fostei sale iubite

Tânărul se afla sub influenţa drogurilor miercuri, în momentul în care a comis fapta, informează poliţiştii, scrie agerpres.ro.

Citeşte şi Doi tineri care au lovit pasagerul unei maşini oprite la semafor în Bucureşti, arestaţi preventiv

„La data de 02.10.2019, în jurul orei 20,35, un sibian a sesizat prin SNUAU 112 faptul că fiica sa de 19 ani ar fi fost forţată de fostul concubin să intre în maşina acestuia, plecând împreună într-o direcţie necunoscută. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit faptul că, în momentul în care tânăra ieşea dintr-un magazin din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi luat-o cu forţa şi ar fi introdus-o în maşina sa. În acelaşi timp au fost declanşate procedurile specifice în cazurile lipsirilor de libertate în mod ilegal, alarmarea efectivelor, informări, comunicări şi schimburi de date, darea în consemn a autoturismului, inclusiv în atenţia judeţelor limitrofe”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Bărbatul i-a dat voie tinerei să coboare din maşina sa după aproximativ o oră şi astfel încât domnişoara s-a putut întoarce acasă.

″În jurul orei 21,45, am fost informaţi cu privire la revenirea la domiciliu a tinerei, care a declarat că fostul său concubin i-a permis să coboare din maşină, iar în toată această perioadă s-a aflat în autoturismul său pe care l-a condus pe DJ106 spre localitatea Agnita. Coroborând informaţiile primite de la tânără cu rezultatele obţinute în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţiştii sibieni, în scurt timp pe str. Ştefan cel Mare a fost depistat autoturismul şi bărbatul suspectat de săvârşirea acestei fapte”, se precizează în comunicatul IPJ Sibiu.