Un tânăr a jefuit magazinul primarului în toiul zilei VIDEO

Un tânăr a tâlhărit magazinul primarului din Comana în toiul zilei. Pentru a fi cât mai convingător, infractorul a venit la magazin înarmat cu un topor. Vânzătoarea spune că nu este însă pentru prima dată când individul agresiv le pune tuturor viața în pericol. 

26 mai 2020, 12:19
Un tânăr a jefuit magazinul primarului în toiul zilei VIDEO

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o persoană din comuna Comana, județul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană a pătruns în incita unui magazin, iar după ce le-a amenințat pe vânzătoare cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, a sustras o sumă de bani.

În urma cercetărilor desfăşurate de polițiști, sub coordonarea unității de Parchet, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din comuna Comana.

Astfel, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu și Judecătoriei Giurgiu, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Tâlharul în vârstă de 35 de ani are un trecut infracțional bogat. Anul trecut el a spart geamurile aceluiași magazinul, incidentul fiind, de asemenea, surprins de camerele de supraveghere.

Citeşte şi S-a incendiat din greşeală, în timp ce voia să dea foc unui magazin. Imagini şocante cu un piroman în acţiune VIDEO