Un tânăr a murit, iar altul este în comă, după ce o maşină a plonjat în râu, la Bistriţa-Năsăud FOTO

Accident groaznic în localitatea Mintiu, în dimineața zilei de sâmbătă. Doi frați au plonjat cu mașina într-un râu de la marginea drumului. Unul dintre tineri a murit, în timp ce celălalt a murit.

30 mart. 2019, 11:42

Accidentul a avut loc în comuna Nimigea, pe DJ 173 B. La fața locului au ajuns echipaje care au intervenit prompt, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Două persoane au murit într-un accident rutier produs la Târgu Mureş, fiind implicate o autoutilitară şi un autoturism

„Autoturismul a fost găsit de către pompierii militari într-un pârâu la marginea drumului. Echipajele ajunse la fața locului au găsit două persoane, dintre care una încarcerată și în stop cardiorespirator și cealaltă conștientă. Persoana rămasă încarcerată a fost extrasă și i s-a aplicat protocolul de resuscitare, iar cea conștientă a fost predată echipajului TIM pentru evaluare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului în vârstă de 21 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel s-a declarat decesul la fața locului. Cealaltă persoană, un bărbat în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital pentru continuarea investigațiilor medicale”, a explicat reprezentantul ISU Bistrița-Năsăud, conform timponline.ro

Se pare că este vorba despre doi frați: Daniel Lup (de 19 ani) și Beniamin Lup (21 de ani). Cel mai tânăr dintre cei doi, care era și la volan, a scăpat cu viață.