Un tânăr, bursier în America, şi-a găsit sfârşitul într-un tragic accident de motocicletă VIDEO

Un tânăr din Focşani, care studia în America şi-a găsit sfârşitul pe drumurile din România. Tânărul plecase la plimbare cu un prieten cu motocicleta, însă au lovit o maşină care nu le-a acordat prioritate. Tânărul bursier a murit pe loc, iar şoferul motocicletei a ajuns la spitalul din Focşani, relatează România TV.

28 iun. 2013, 20:47
Un tânăr, bursier în America, şi-a găsit sfârşitul într-un tragic accident de motocicletă VIDEO

Accidentul cumplit s-a petrecut pe Drumul European E581. Tânărul, bursier la o universitate de peste ocean, plecase la plimbare cu un prieten pe o motocicletă.

Pe drumul spre Tecuci motocicleta a acroşat o maşină, iar cei doi au fost proiectaţi pe câmp, tânărul izbindu-se de un indicator rutier.

Medicii s-au chinut să-l resusciteze, însă totul a fost în zadar.

„Noi ieseam dupa drumul asta secundar din dreapta, deja intrasem pe partea soselei si ne-am trezit dintr-o data cu o lovitura in partea dreapta. Am vazut ca s-a lovit de parapetul asta. Oricum avea viteza”, a declarat unul dintre pasagerii maşinii care nu a dat prioritate celor doi tineri de 24 de ani.

Proprietarul motocicletei a avut noroc. El s-a ales cu câteva fracturi şi contuzii şi a ajuns la Spitalul Judeţean din Focşani.

Poliţiştii au adunat bucăţi din motocicletă pe o rază de 100 de metri. Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.