Un tânăr de 18 ani, reţinut după ce a atacat o femeie pe stradă

Un tânăr în vârstă de 18 ani din municipiul Piteşti, acuzat că a atacat o femeie pe stradă şi i-a furat portofelul, a fost reţinut, miercuri, pentru tâlhărie.

11 sept. 2013, 08:36
Un tânăr de 18 ani, reţinut după ce a atacat o femeie pe stradă

Agresiunea s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, pe strada Calea Craiovei din municipiul Piteşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, potrivit Agerpes.

„Secţia 3 Poliţie a fost sesizată telefonic de către o femeie de 31 de ani cu privire la faptul că în cursul nopţii a fost deposedată prin smulgere de un portofel în care avea suma de 14 lei, documentele de identitate şi alte bunuri personale, fapta fiind comisă de către un tânăr necunoscut”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Pe baza semnalmentelor puse la dispoziţie de victimă, poliţiştii au identificat şi reţinut autorul în zona cartierului piteştean Războieni, iar portofelul şi bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, cu excepţia sumei de bani.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat la Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.