Un tânăr de 20 de ani şi-a pus capăt zilelor chiar de ziua lui

Sfârşit tragic pentru un tânăr din satul Băneşti, comuna Fântânele, care şi-a pus capăt zilelor chiar în ziua când împlinise 20 de ani. Nenorocirea a avut loc în seara zilei de marţi, 31 octombrie, după ce tânărul a plecat de acasă, în jurul orei 21.00. El nu s-a mai întors acasă peste noapte, a doua zi dimineaţă fiind găsit spânzurat într-o salcie de la marginea satului. Un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru el, fiind constatat decesul.

03 nov. 2017, 14:16
Un tânăr de 20 de ani şi-a pus capăt zilelor chiar de ziua lui

Despre tânăr sătenii din Băneşti vorbesc numai de bine, spunând că era sociabil şi respectuos, scrie monitorulsv.ro. Oamenii spun că era cuminte şi deloc agresiv, fiind văzut deseori în compania prietenilor. Mulţi nu-şi pot însă închipui ce s-a întâmplat cu el de a luat o asemenea decizie, în timp ce alţii dau vina pe o decepţie în dragoste, pe care ar fi suferit-o tânărul în ultima perioadă. Acesta era un tânăr harnic şi fusese la muncă un an în Italia, lucrând o perioadă şi în zona comunei Salcea.

Citeşte şi Gest şocant după o ceartă cu părinţii, o fată de 14 ani s-a spânzurat. Descoperirea a fost făcută de fratele mai mic al copilei

Marţi seara a venit acasă, după care a plecat într-o direcţie necunoscută. A doua zi dimineaţă, în jurul orei 09.00, cadavrul acestuia a fost văzut în locul numit „La Izvoare”, la câteva sute de metri de casa unde locuia, sătenii dând imediat alarma la 112. Un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului a constatat decesul tânărului, cercetările fiind continuate de o echipă de poliţişti criminalişti din cadrul IPJ Suceava.

În urma examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă pe corp, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru efectuarea unei necropsii care va stabili cauza decesului. Familia tânărului se pregăteşte acum de înmormântare, iar poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.