Tânăr de 20 de ani, spulberat într-un accident rutier chiar în ziua nunții. Mesajul sfâșietor al logodnicei: „Te iubesc necondiționat uriașul meu blând”

Un tânăr din Irlanda, în vârstă de 20 de ani, a murit într-un tragic accident de mașină cu doar câteva ore înainte să se căsătorească.

23 aug. 2021, 14:17

Un tânăr din Irlanda, pe nume Miley Harty, în vârstă de 20 de ani, și-a găsit tragicul sfârșit cu doar câteva ore înainte să se căsătorească, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un grav acident de circulație.

Myles a decedat în urma unui accident rutier, tânărul stătea pe bancheta din față de lângă șofer, iar cel care conducea mașina era un adolescent, care după tragedie a fost arestat pentru încălcarea regulilor de circulație.

În autoturism se afla încă un bărbat pe locurile din spate, care a fost transportat de urgență la spital.

Myles  Harty, din Askeaton, Co Limerick, urma să se căsătorească cu iubita sa Kate Quilligan, care provine din High Road, Thomondgate, orașul Limerick.

Cea care ar fi trebuit să-i devină soție și prietenii tânărului s-au adunat pentru a-l conduce pe tânăr pe ultimul drum chiar la biserica unde acesta ar fi trebuit să se căsătorească cu aleasa inimii.

Tănăra îndurerată, alături de sute de oameni, înclusiv membrii ai familiei, prieteni și cei care ar fi trebuit să sărbătorească nunta cuplului s-au adunat în afara Bisericii Sf. Munchin pentru a plânge moartea timpurie a bărbatului.

Cei prezenți au înălțat spre cer, deasupra bisericii, zeci de baloane albastre în formă de inimă pe care scria „Rege pentru o zi” și „20”.

Un tânăr de 20 de ani a murit în ziua nunții: „Cea mai frumoasă zi din viața noastră s-a transformat în cea mai rea”

Cu câteva ore înainte de moartea logodnicului ei, femeia a postat o fotografie pe Facebook, alături de un mesaj pentru tânăr, care spunea: „Nu-mi vine să cred că mă căsătoresc cu cel mai bun prieten al meu din întreaga lume dimineața. Ne vedem la altar.”

Cu doar câteva ore mai târziu, tânăra logodnică a anunțat tragedia a anunțta tragedia prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta i-a informat pe cei dragi într-o postare publică pe Facebook că va lansa baloane la biserică la ora 15:00, acolo unde ar fi trebuit să se căsătorească cu domnul Harty, „pentru că acolo ar fi trebuit să sărbătorim cea mai frumoasă zi din viața noastră, dar în schimb este cea mai rea ”.

Ea a adăugat: „Te iubesc pentru totdeauna, vom fi eu și tu pentru totdeauna. Te iubesc necondiționat uriașul meu blând. Nu ai meritat așa ceva. ”

John Costelloe, prieten de familie și consilier local al Sinn Féin, a declarat că transmite condoleanțe ambelor familii.

„Vreau doar să-mi prezint condoleanțele familiei Kate și familiei decedatului. Știu că Kate și mama ei Tina și tatăl ei Connie sunt o familie foarte cunoscută și respectată aici, în Thomondgate; pentru ei este o tragedie îngrozitoare și un moment foarte dificil ”, a adăugat dl Costelloe, potrivit irishexaminer.com.