Un tânăr de 22 de ani, beat, a făcut un scandal – monstru într-un fast food din Tecuci. A sărit la bătaie fiindcă nu a primit mâncare gratis

Scandal uriaș într-un fast-food din Tecuci, după ce un tânăr a cerut să primească mâncare gratis pe motiv că are "drept de șmecher".

14 feb. 2022, 17:38
Un tânăr de 22 de ani, beat, a făcut un scandal – monstru într-un fast food din Tecuci. A sărit la bătaie fiindcă nu a primit mâncare gratis

Tânărul de 22 de ani a refuzat să plătească mâncarea primită. Fiindcă angajații au ripostat, el a distrus mai multe lucruri și a sărit la bătaie susținând că mâncarea gratuită reprezintă „dreptul său de șmecher”.

Conform jandarmilor gălățeni, tânărul era beat atunci când a intrat în respectivul fast-food și a cerut de mâncare, fără să plătească. Speriată, o angajată a sunat la 112, iar la fața locului au fost trimiși jandarmii. Agresorul le-a explicat celor prezenți că i se cuvine să primească mâncare gratis.

„Agresorul, un bărbat în vârstă de 22 ani, din Tecuci, aflat sub influența alcoolului, a intrat în incinta societății comerciale cu o sticlă de bere în mână și a cerut unui angajat să îi dea să mănânce fără să plătească. Fiind refuzat, bărbatul a început să facă scandal și să amenințe persoanele aflate în interior.

De față fiind, administratorul societății l-a invitat afară însă, bărbatul i-a spus că nu vrea să iasă până nu primește „dreptul de șmecher.” Fiind refuzat a doua oară, acesta a sărit la bătaie, moment în care a spart câteva bunuri aflate la interior și a distrus ușa de acces în spatele tejghelei. Speriați, clienții au ieșit afară din fast-food”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Polițiștii au intervenit. Agresorul a fost dus la secție și i s-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.